Ladies movie night She Came to Me

Steun Huntington en kom naar de Filmavond van She Came to me
Op zondag 28 januari organiseren we samen met Ladies Circle Son & Breugel een filmavond met de nieuwe film She Came to me! Tijdens deze avond is alles verzorgd, jullie worden ontvangen met een bubbeltje, een leuke goodiebag en tijdens de film is één hapje en drankje inclusief. Kom vooral op tijd want er zijn verschillende leuke stands om even lekker te shoppen.

Het doel:
De opbrengsten van deze avond zullen zijn voor de Vereniging van Huntington en campagneteam Huntington. De ziekte van Huntington is een erfelijke hersenaandoening, waarbij de klachten steeds erger worden. Je lichaam maakt bewegingen terwijl je dat niet wilt. Praten en slikken kan moeilijker worden en uiteindelijk overlijden mensen aan de gevolgen van deze ziekte. De Ladies Circle zet zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek en naamsbekendheid voor deze slopende ziekte.

Over de film She came to me:
Deze romantische komediedrama speelt zich af in New York. De onzekere componist Steven Lauddem heeft geen inspiratie voor zijn grote comeback-opera. In opdracht van zijn vrouw Patricia, voorheen zijn therapeut, gaat hij op zoek naar inspiratie. Wat hij ontdekt is veel meer dan hij had verwacht. Bekijk hier de trailer van de film.

Wist je dat:

  • De zaalhuur wordt gesponsord door Industry Bioscoop Veghel
  • Jullie ontvangen worden met een lekker bubbeltje
  • Er nog ruimte is voor een leuke goodie in de goodiebag
  • Je tijdens de film een bak nachos of popcorn ontvangt
  • En daarnaast kunt kiezen uit een glaasje fris, bier of wijn
  • Dit het perfecte cadeau is om te geven tijdens kerst aan jouw moeder, schoonmoeder, zus of vriendinnen
  • De totale opbrengst naar de Vereniging van Huntington en Campagneteam van Huntington gaat en je daarnaast ook nog gadgets kunt kopen in de stand van dit goede doel

Algemene informatie

Wanneer: Zondagavond 28 januari 2024

Waar: Industry Bioscoop Veghel; Verlengde Noordkade 4, 5462 EH Veghel

Hoe laat: We openen de deuren om 19.00 uur en om 20.15 uur start de film

Kosten: €29,50

De levensbedreigende ziekte van Huntington is de wereld nog niet uit!

De Vereniging van Huntington heeft in haar ruim veertigjarig bestaan heel veel bereikt op het gebied van verbetering van zorg rondom de Huntington patiënt. Ook is en blijft de Vereniging sterk betrokken bij het vinden van therapieën om de ziekte te remmen of zelfs te stoppen! Hiervoor is veel, heel veel geld nodig.

De ziekte van Huntington is een progressieve en erfelijke ziekte waarbij zenuwcellen in de hersenen beschadigd raken. Wereldwijd komt deze ziekte bij 10 op de 100.000 mensen voor.

Help samen de Ziekte van Huntington de wereld uit!

Sponsoren

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: